Smart Industries: Joint Academy & Incubation Centre

Met de samenwerking op Smart Industries wordt gewerkt aan challenges van toonaangevende bedrijven. Fokker, Damen, Boskalis en Heerema Fabrication Group zetten de toon. Bij deze bedrijven werken samen ruim 2.000 jonge professionals. IHC, Oceanco, Bolidt, Krohne en het MKB gaan deze aanpak verbreden. Het doel? Bedrijfsprocessen vernieuwen en jonge, ambitieuze mensen het podium geven. Achterliggende gedachte is talent voor de regio aantrekken en binden. Op 13 september 2018 wordt een evenement georganiseerd waar resultaten van deze innovatieve challenges worden gedeeld.

Meedoen? Neem contact op met secretaris Joost Weeda via 06-46881594 of weeda@edbdrechtcities.nl.

“Vernieuwing van bedrijfsprocessen, jonge professionals betrekken bij innovatie en cross-sectorale samenwerking organiseren.”

Een miljoen views voor oproep ‘Regio Deal’ Young Professionals

Beste ministers van de BV Nederland, Wij zijn Young Professionals uit de Drechtsteden. Wij zijn trots op de regio waarin wij werken, maar er ontbreekt iets. We hebben jullie hulp nodig om ons verder te ontwikkelen tot de regio van de toekomst. Gun ons onze Regio Deal. Wij stellen ons voor in deze film.

Agenda

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Deal Drecht Cities voor het laatste nieuws.

Contact

Voor vragen over dit project of als u mee wilt doen, kunt u contact opnemen met Marit van Heugten via 06 – 51 088 177 of heugten@edbdrechtcities.nl.

Marit van Heugten

Contact

Voor vragen over dit project of als u mee wilt doen, kunt u contact opnemen met Marit van Heugten via 06 – 51 088 177 of heugten@edbdrechtcities.nl.