Smart Industries: Joint Academy & Incubation Centre

Met de samenwerking op Smart Industries wordt gewerkt aan challenges van toonaangevende bedrijven. Fokker, Damen, Boskalis en Heerema Fabrication Group zetten de toon. Bij deze bedrijven werken samen ruim 2.000 jonge professionals. IHC, Oceanco, Bolidt, Krohne en het MKB gaan deze aanpak verbreden. Het doel? Bedrijfsprocessen vernieuwen en jonge, ambitieuze mensen het podium geven. Achterliggende gedachte is talent voor de regio aantrekken en binden. Op 13 september 2018 wordt een evenement georganiseerd waar resultaten van deze innovatieve challenges worden gedeeld.

Meedoen? Neem contact op met secretaris Joost Weeda via 06-46881594 of weeda@edbdrechtcities.nl.

“Vernieuwing van bedrijfsprocessen, jonge professionals betrekken bij innovatie en cross-sectorale samenwerking organiseren.”

CEO’s adviseren Young Professionals: ‘gebruik je eigen kracht’

Marit van Heugten – Zuid-Holland kampt met de grootste arbeidstekorten van Nederland. Op 24 juni tekenden 66 partijen uit bedrijfsleven, onderwijs en overheid daarom het Human Capital Akkoord Zuid-Holland. Samen committeren deze partijen zich aan harde doelstellingen omtrent (om)scholing van personeel, het aan het werk helpen van niet-werkenden en het aantrekken van internationaal talent. Met het Human Capital Akkoord wil Zuid-Holland nationaal en internationaal concurrerend worden dankzij een arbeidsmarkt die het talent van werkenden optimaal benut.

Agenda

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Deal Drecht Cities voor het laatste nieuws.

Contact

Voor vragen over dit project of als u mee wilt doen, kunt u contact opnemen met Marit van Heugten via 06 – 51 088 177 of heugten@edbdrechtcities.nl.

Marit van Heugten

Contact

Voor vragen over dit project of als u mee wilt doen, kunt u contact opnemen met Marit van Heugten via 06 – 51 088 177 of heugten@edbdrechtcities.nl.