Binnenvaart Centre of Excellence

In het Binnenvaart Centre of Excellence kijken we naar het schip en naar de alledaagse praktijk. Niet de organisatie staat centraal, maar wat er voor de ondernemer kan worden verbeterd. Drecht Cities is koploper op het gebied van binnenvaart en dit maken we zichtbaar.

Het Centre is bedoeld voor-en-door ondernemers in de binnenvaartsector. Denk daarbij aan varende ondernemers, motorleveranciers, bevrachters, logistieke- en maritieme dienstverleners, scheepsbouwers en reparatiebedrijven. Concrete vraagstukken die bij ondernemers leven worden door teams van ondernemers opgelost en de afstand naar kennisinstellingen en overheden wordt verkleind. Het Centre bestaat uit de optelsom van projecten. U kunt meewerken door problemen en oplossingen aan te dragen die u in de binnenvaart ziet. Manager Cees-Willem Koorneef is het aanspreekpunt. We maken graag een afspraak.

“Naar een centrale rol van de Drechtsteden voor de binnenvaart, met scheepstechnieken en de ondernemer centraal.”

Talent Innovatie Pool voor de Binnenvaart

Zwijndrecht – op vrijdag 22 maart pitchte Hogeschool Rotterdam (HR) het TIP-project aan binnenvaartondernemers in het Binnenvaart Centre of Excellence.

Agenda

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Deal Drecht Cities voor het laatste nieuws.

Contact

U kunt meewerken door problemen en oplossingen aan te dragen die u in de binnenvaart ziet. Manager Cees-Willem Koorneef is hiervoor het aanspreekpunt. Bel +31 6 23 69 37 74 of mail koorneef@bcoe.nl.

Media

Pers & communicatie kan contact opnemen met projectmanager Marit van Heugten via 06-51088177 of heugten@edbdrechtcities.nl.